Galatasaray'a 13 milyon euroluk müjde! Aslan'ın efsane ismi devreye girdi: 52 gol 43 asist...

Galatasaray'a 13 milyon euroluk müjde! Aslan'ın efsane ismi devreye girdi: 52 gol 43 asist...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için alternatifli bir kadro oluşturmayı planlayan Galatasaray, 13 milyon euroluk orta saha için kolları sıvadı.

Pazar akşamı evinde konuk ettiği Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibe 13 milyon euroluk yıldızdan müjdeli haber geldi.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek alternatifli bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Fanatik'in haberine göre; Aslan'ın efsane ismi Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi, İskoç devi Rangers ile ayrılık noktasına geldi .

Bu sezon kiralık olarak İspanyol ekibi Alaves formasını terleten Rumen orta saha oyuncusu 27 karşılaşmada görev alırken takımına 2 gol 1 asistlik katkı sundu. 25 yaşındaki Rumen oyuncunun kulübü tarafından satış listesine konduğu öne sürüldü.

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekibin 1998 yılında İstanbul'da doğan ve Türk vatandaşlığı da bulunan genç yeteneğin transferi için hamle yapması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek 13 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol kariyeri boyunca toplamda 256 karşılaşmada görev alan Rumen orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 52 gol 43 asiste imza attı.

Aslan'ın efsane ismi Gheorghe Hagi’nin de oğlunun sarı-kırmızılı ekibe transfer olması için devreye girmesi bekleniyor.

Ianis Hagi'den transfer iddialarına yanıt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN