Galatasaray'a 49 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacak: 252 gol 76 asist...

Galatasaray'a 49 milyon euroluk dünya yıldızı! Yer yerinden oynayacak: 252 gol 76 asist...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 49 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı Trabzonspor deplasmanından tarihi zaferle dönen Galatasaray, transfer çalışmalarında kolları sıvadı. Arjantinli süper yıldız Icardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen Galatasaray, 49 milyon euroluk süper golcünün transferi için çalışmalara başladı.

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Okan Buruk yönetiminde bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 49 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Yaz transfer döneminde Tete, Zaha ve Ziyech gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Süper Lig'in son şampiyonu bu kez 49 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

A Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Fransız ekibi Monaco formasını terleten Fransız golcü Wissam Ben Yedder'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekibin 33 yaşındaki Fransız golcüyü transfer listesine aldığı iddia edildi.

Wissam Ben Yedder is the October Player of the Month!

Aslan'ın Fransız golcüyü kadrosuna katmak için kısa süre içerisinde Fransız devine resmi teklif yapması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız golcü bu sezon Fransız ekibinde 19 maçta görev alırken 13 gole imza attı.

2019 yılından bu yana Monaco formasını terleten Fransız golcü için bugüne dek toplamda 49 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol kariyeri boyunca 498 maça çıkan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 252 gol 76 asiste imza attı.

Aslan'ın kısa süre içerisinde Fransız golcü ve kulübüyle masaya oturması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN