Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha! İmzalar atılıyor: Hem gol hem asist yağdıracak!

Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha! İmzalar atılıyor: Hem gol hem asist yağdıracak!

Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, Kaan Ayhan transferinin ardından gözünü dünya yıldızına dikti. 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Galatasaray'ın dünya yıldızını resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet elde eden Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Kış transfer döneminde ilk olarak Kaan Ayhan'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, bu kez de dünyaca ünlü ismi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde tarihi bir başarı yakalayarak Süper Lig'de üst üste 12 maçtan zaferle ayrılan Galatasaray'da sıcak saat saatler yaşanıyor.

Son olarak dün gece evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir zafer kazanan Galatasaray, Kaan Ayhan'ın ardından bir isme daha imza attırmaya hazırlanıyor.

ZANİOLA GALATASARY YOLUNDA

Yaz transfer döneminde Icardi, Mertens, Torreira ve Dubois gibi yıldız isimleri kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalyan dünya yıldızı Nicolo Zaniolo'ya dikti.

Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio'ya göre; Galatasaray, Zaniolo için İtalyan devi Roma'ya 15 milyon euro bonservis artı 7 milyon euro bonus teklif etti. Roma, bu teklife 30 milyon euro istediğini belirterek yanıt verdi. Roma'nın bu talebi sonrasında İtalyan yıldız, kulübünden bu isteğin düşürülmesini istedi.

Galatasaray, Zaniolo ile masaya oturarak anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, İtalyan oyuncu ile yıllık 3 milyon eurodan 4.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Galatasaray yönetimi Nicolo Zaniolo için Roma yönetimiyle masaya oturdu | Goal.com Türkçe

ÖZEL UÇAKLA GELMESİ BEKLENİYOR

Gazzetta'nın haberine göre ise Galatasaray ile anlaşan Nicolo Zaniolo, yarın özel uçakla İstanbul'a gelecek.

Bu sezon Roma forması ile 17 maçta 2 gol atıp 3 asist yapan İtalyan yıldız, geçen yıl Roma'nın Feyenoord'u 1-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde tek golü atan isimdi.

Roma'da Zaniolo krizi yaşanıyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN