Galatasaray'a şampiyonluk yolunda ağır darbe! Aslan'da Icardi krizi: PFDK'ye sevk edildi...

Galatasaray'a şampiyonluk yolunda ağır darbe! Aslan'da Icardi krizi: PFDK'ye sevk edildi...

Sparta Prag'a elenerek taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'da Icardi krizi yaşanıyor. Aslan'ın golcü ismi PFDK'ye sevk edildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapatan Galatasaray'da Icardi krizi yaşanıyor. Aslan'ın yıldız golcüsü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.

Son haftalarda performansı ve saha içi tavırlarıyla eleştirilerin odağındaki isim haline gelen Mauro Icardi, geçen hafta Ankara'da MKE Ankaragücü ile oynanan maçtaki hakareti nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından tedbirsiz olarak disipline gönderildi.

Arjantinli yıldızın men cezası alabileceği öne sürüldü. Yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Arjantinli yıldız, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 35 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 20 gol 9 asiste imza attı. Arjantinli yıldız son haftalardaki düşük formu nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN