Galatasaray'da İlkay Gündoğan sesleri

Galatasaray'da İlkay Gündoğan sesleri

Trendyol Süper Lig'de üst üste 2 şampiyonluk elde eden Galatasaray, önümüzdeki sezon için de büyük oynuyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı İlkay Gündoğan'ı transfer etmek amacında.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de üst üste 2 şampiyonluk yaşayarak büyük bir başarıya imza attı. Okan Buruk yönetiminde kırılmadık rekor bırakmayan Sarı-Kırmızılı ekip, yeni sezonda hedefini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı olarak belirledi.

Resim

Galatasaray, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Gazeteci Salim Manav'ın haberine göre; Galatasaray, Barcelona'nın yıldızı İlkay Gündoğan ile önümüzdeki günlerde yüz yüze görüşecek. Sarı-Kırmızılılar yaz transfer döneminde İlkay için tüm şartları zorlayacak.

33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, bu sezon çıktığı 51 resmi maçta 5 gol atıp, 14 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN