Galatasaray'da Okan Buruk kırmızı kart gördü

Galatasaray'da Okan Buruk kırmızı kart gördü

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak elendi. Temsilcimizde maçın son düdüğünün ardından teknik direktör Okan Buruk kırmızı kart gördü.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off eşleşmesinde Sparta Prag deplasmanına konuk oldu. Temsilcimiz, 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında rakibine 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Galatasaray'da maçın 70. dakikasında Kaan Ayhan, doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

gg-tpmaxyaaivhu.jpg

Galatasaray, maçın ardından bir şok daha yaşadı. Karşılaşma bitimiyle birlikte her iki takımın oyuncuları ve teknik heyetleri arasında gerginlik yaşandı. Temsilcimizde teknik direktör Okan Buruk, İngiliz hakem Anthony Taylor tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN