Galatasaray'da şaşkınlık veren ayrılık haberi! Torreira bu yüzden takımda kalmak istememiş! Sezonu tamamlayıp...

Galatasaray'da şaşkınlık veren ayrılık haberi! Torreira bu yüzden takımda kalmak istememiş! Sezonu tamamlayıp...

Galatasaray'dan taraftarı üzecek bir haber geldi. Uruguaylı futbolcu Torreira sergilediği iyi performansla takımın yıldızı olmuştu. Fakat genç oyuncunun takımdan ayrılmayı düşündüğü ortaya çıktı. Peki, Torreira neden Galatasaray'dan ayrılmak istiyor? İşte, sürpriz kararın nedeni...

Lucas Torreira'nın Galatasaray'dan ayrılmak istediği haberi futbol camiasında şok etkisi yarattı. Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, oyuncunun İtalya'ya geri dönmek istediğini söyleyerek "O Galatasaray'da bir sezonu tamamlayıp Serie A'ya dönmek istiyor. İtalya'ya ve İtalyan futboluna büyük bir sevgisi var" sözlerini kullanmıştı.

AYRILMAK İSTEMESİNİN NEDENİ BELLİ OLDU

Uruguay Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na katılan oyuncu, turnuvada oynama fırsatı bulamamıştı. Arsenal ile Fiorentina'da oynadığı zamanlar milli formayı daha fazla giyen Torreira, Galatasaray'daki performansına rağmen yedeklerde kaldı. Bu durumdan dolayı oyuncu ayrılma kararı aldı.

3 BÜYÜK LİGLE PİYASASI VAR

Galatasaray'da kalmasının milli takım geleceğini kötü etkileyeceğini düşünün Torreira, Avrupa'daki büyük liglere gitmeyi düşünüyor. İtalya, İspanya ve İngiltere liglerinde geniş piyasası olan oyuncu, Galatasaray'a da iyi bir para kazandırmayı düşünüyor.

 lucas torreira galatasaraydan neden ayrılıyor

KAZANDIRACAĞI PARA DUDAK UÇUKLATTI

Arsenal'den 6 milyon EURO karşılığında getirilen genç futbolcu için Galatasaray 15 milyon UERO'dan fiyat verecek.

6 NUMARA İÇİN ARAYIŞLAR BAŞLADI

Galatasaray Torreira'nın yerine gelecek ismi şimdiden aramaya başladı. 26 yaşındaki oyuncudan önce 6 numara pozisyonunda büyük sorunlar yaşayan takım, o sorunları tekrar yaşamamak için çalışmalara başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN