Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Yollar ayrılıyor... Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi!

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Yollar ayrılıyor... Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Aslan, sezon başına takıma kattığı yıldız ismiyle ayrılık kararı aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a elendikten sonra Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Gelecek sezon değişecek yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, sezon başında takıma katılan yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor. Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan sarı-kırmızılı ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak beklenen katkıyı bir türlü alamadığı Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha ile yollarını ayırma kararı aldı.

Tecrübeli teknik adam Okan Buruk'un yıldız golcüyü gözden çıkardığı ve sarı-kırmızılı ekibin sezon sonunda golcü futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlandığı öne sürüldü. Aslan'ın Zaha için gelecek teklifleri değerlendirmeye aldığı ve takımdan ayrılmasına onay vereceği iddia edildi.

Wilfried Zaha'yı sinirlendirdi! "Söylediklerimi duyduğunda beni aradı ve..."

Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 34 maçta görev alan Zaha, bu karşılaşmalarda takımına 10 gol 5 asistlik katkı sundu. 31 yaşındaki yıldız golcünün güncel piyasa değerinin 17 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN