Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Buruk'un vazgeçilmezi takımdan ayrılıyor Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Buruk'un vazgeçilmezi takımdan ayrılıyor Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Ara transfer döneminde kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Golcü futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, Okan Buruk'un vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde sessiz kalan Galatasaray, bir yandan takviye çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipte Luyindama'nın ardından bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

Yunan basınından Sportstherapy'de yer alan habere göre; Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Galatasaray'ın golcü ismi Cedric Bakambu'ya kancayı taktı.

Samet Akaydin ve Anastasios Bakasetas'ı kadrosuna katarak ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Yunan ekibi, bu kez Bakambu'yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro olan 32 yaşındaki golcü futbolcu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'dan 700 bin euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılmıştı.bajam.webp

Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 16 maçta görev alan Bakambu, bu karşılaşmalarda 2 gol 1 asiste imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcünün takımdan ayrılmasına onay verebileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN