Galatasaray'dan Beşiktaş galibiyeti sonrası olay paylaşım

Galatasaray'dan Beşiktaş galibiyeti sonrası olay paylaşım

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar, derbi zaferi sonrası ses getiren bir paylaşıma imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yaptı. Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'ı Al Musrati'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı-Kırmızılılar, derbi zaferi sonrası sosyal medya hesabından peşi sıra paylaşımlar yapmaya başladı.

Galatasaray, Beşiktaş galibiyetinin ardından X isimli sosyal medya platformunda oldukça ses getiren bir paylaşımda bulundu. Sarı-Kırmızılı ekip, üzgün halde duran Kartal resminin arkasında çalan ''İnleyen Nağmeler'' şarkısıyla bir paylaşıma imza attı. Salıncağın renklerinin ise sarı-lacivert olması dikkatlerden kaçmadı.

İşte o paylaşım:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN