Galatasaray'dan rekor gelir! Divan kurulunda açıkladılar

Galatasaray'dan rekor gelir! Divan kurulunda açıkladılar

Galatasaray'da mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi. Sarı-kırmızlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, 1 Haziran 2024 ile 28 Şubat 2025 tarihleri arasındaki gelirleri ve giderleri duyurdu.

Galatasaray Spor Kulübü'nün mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'taki Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, kulüp ve bağlı ortaklıklarına dair 1 Haziran 2024 ile 28 Şubat 2025 tarihlerini kapsayan mali, yönetsel ve sportif faaliyet raporunun özet sunumunu yaptı.11513818.jpgSöz konusu dönemde toplam hasılatın 8,93 milyar lira, giderin ise 8,873 milyar lira olduğunu aktaran Hatipoğlu, brüt karlılığın 57,1 milyon lira olarak gerçekleştiğini dile getirdi. İbrahim Hatipoğlu, 9 aylık dönemde faaliyetlerden dolayı enflasyon muhasebesi uygulanmasının ardından 63,6 milyon lira net kar edildiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN