Galatasaray'ın başına Doménec Torrent'in geçeceği iddiası

Galatasaray'ın başına Doménec Torrent'in geçeceği iddiası

Galatasaray'ın Süper Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından fatura Fatih Terim'e kesildi. Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasından henüz saatler geçmemişken, yeni hocayla anlaşma sağlandığı iddiası gündeme geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin Domènec Torrent ile prensip anlaşmasına vardığı söyleniyor.

Avrupa Ligi'nde başarılı performansı ile taraftarı memnun eden Galatasaray, ligde aynı performansı sürdüremedi. Alınan kötü sonuçların ardından, Galatasaray'da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Takımın başına kimin geçeceği konuşulurken, Sarı-Kırmızılı ekibin yeni hocayla anlaşma sağladığı iddiaları gündeme geldi.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Ajansspor'da yer alan habere göre, Manchester City'in başarılı teknik direktörü Guardiola'nın ekibinde yer alan Doménec Torrent ile Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığını ve uçak biletinin dahi alındığı bilgisi yer aldı.

TORRENT OLMAZ İSE KİM GELECEK?

Aslan'ın Doménec Torrent ile anlaşma sağlayamaması halinde alternatif isimler için de çalışma yaptığı öğrenildi. Bu sezon Alanyaspor'dan ayrılan Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz, Başakşehir'e ilk Süper Lig kupasını kazandıran Okan Buruk ve PSV Eindhoven teknik patronu Roger Schmidt, Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında ön plana çıkan isimler olarak görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN