Galatasaray'ın belki de şampiyonluktan olacağı maçı açıkladı! Herkes Fenerbahçe sandı ama değil

Galatasaray'ın belki de şampiyonluktan olacağı maçı açıkladı! Herkes Fenerbahçe sandı ama değil

Süper Lig'in 32.haftasında Alanyaspor'u deplasmanda Barış Alper Yılmaz (2) Hakim Ziyech ve İcardi'nin golleriyle 4-0 yenen Galatasaray yeniden liderli koltuğuna oturdu. İşte kritik 90 dakikanın yansımaları...

Alanyaspor karşısında ilk yarıda zorlanmasına rağmen güçlü rakibini ikinci yarıda çözen Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanıyor. Maçın ardından Serdar Ali Çelikler çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Galatasaray'ın en zor maçı Fatih Karagümrük deplasmanı olacak' sözleri oldukça dikkat çekti.

OKAN BURUK'UN DEĞİŞİKLİKLERİ ÇOK DOĞRUYDU

Fenerbahçe ve Galatasaray 30-40 metrede oynadığı zaman Süper Lig'de yenemeyecekleri takım yok. Okan Buruk'un Kaan Ayhan, Ziyech ve sahayı enden daraltması doğru hamlelerdi, bunların üstüne Fatih Tekke'nin de hamlesizliği maçı 4-0'a getirdi. Barış Alper Yılmaz Kerem Aktürkoğlu'nun önüne geçti, attığı goller Premier Lig golleri Luiz Diaz, Doku golleriydi attığı goller.

glo5djpwuaa9b7r.jpg

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK DEPLASMANINDA ZORLANACAK

Bu yabancı VAR sisteminden çok memnumum hakemler 1400 euro alıyorlarmış bence az alıyorlar 5 saniyede çat çat kararı veriyorlar. Kerem Aktürkoğlu'nun mental olarak dinlenmesi lazım, ben neyi yapamıyorum diye kendisini sorgulaması lazım. Barış Alper'e teklif geldikçe Kerem Aktürkoğlu sıkışıyor, üstünde baskı oluşuyor. Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe derbisi haricinde zor maçının olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'ın Fenerbahçe'den en temel farkı savunma hattı hemen hemen hiç bozulmadı. Galatasaray'ın negatif adamlardan kurtulması lazım, mesela Zaha'dan. Sözleşmesi biraz ağır ama git dersin gider, ortayı bulursun gönderirsin. Galatasaray'ın Fatih Karagümrük deplasmanında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum.

ziyech.jpg

Galatasaray geçen sene şampiyon olduğu için kafa olarak rahat, Galatasaray sonları iyi getiriyor fazla stres yapmıyor. Okan Buruk şampiyon olmazsa Galatasaray'da devam eder ama İsmail Kartal olamazsa...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN