Galatasaray'ın efsane ismi Prag mağlubiyeti sonrası Okan Buruk'u hedef aldı! 'Fiyasko olduğunu gördük...'

Galatasaray'ın efsane ismi Prag mağlubiyeti sonrası Okan Buruk'u hedef aldı! 'Fiyasko olduğunu gördük...'

Deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Galatasaray'da efsane isim, canlı yayında Okan Buruk'a sert sözlerle yüklendi.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ikinci maçında Çek ekibi Sparta Prag'a konuk olan Galatasaray, rakibine 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi, tarihi hezimet sonrasında Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a sert sözlerle yüklendi.

SkySpor Youtube kanalında karşılaşmayı değerlendiren sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz ismi Ümit Karan, mağlubiyetten Okan Buruk'u sorumlu tuttu.

SEN RAKİBİNİ ANALİZ ETMEDİN KARDEŞİM

Tecrübeli teknik adama sert sözlerle yüklenen Ümit Karan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Maçta o kadar nokta var ki anlatılması gereken... Biz keyfim kaçtı. Bu kadar ağır bir mağlubiyet beklemiyordum. Tabi rakip güçlü. İçerde iyi oynuyor. Sen rakibini analiz etmedin kardeşim. İlk maçta ne yaptıysan ikinci maçta aynısını yaptın. İlk maçta kaçırdılar, bu sefer gol attılar.

Ümit Karan: Fenerbahçe, şampiyonlukta favori gözüküyor - Eurosport

FİYASKO OLDUĞUNU GÖRDÜK

Sen Berkan'a 90 dakika nasıl dayandın? İlk sorum bu. Oyuna giren oyuncular neden reaksiyon göstermiyorlar? Bu da ikinci sorum. Bunları hep Okan hocaya sormak lazım. Giren, çıkanı aratıyor. Böyle bir şey yok. Sen bugün iki kişiyle oynadın. İki kişiyle Avrupa'da nasıl oynayabilirsin? Oyuncun yok. Icardi sıfır. Oyuncunun morali bozuk. Sahada Torreira yok, Mertens yok. Kerem yok. Nasıl maç kazanacaksın kardeşim? Bir kişi hariç transferlerin hepsinin fiyasko olduğunu gördük. Ben bunları Avrupa Ligi için aldım.

3-5-2 oynuyorlar ama adam git gel git gel paramparça etti. Otoban yaptı sol kanadımızı. O kadar hata üstüne hata yapıldı ki maçı kazanma şansın sıfıra düştü."

Ümit Karan'ın eski takım arkadaşı Okan Buruk'a yönelik sözleri sosyal medyanın gündemine oturarak çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN