Galatasaraylı futbolculardan Terim'e duygusal veda

Galatasaraylı futbolculardan Terim'e duygusal veda

Son haftalarda puan kaybeden Galatasaray yönetimi başarılı teknik direktör Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı. Galatasaray'da dördüncü Fatih Terim dönemi resmen sona ererken Kerem AktürkoğlU, kaleci Muslera ve diğer futbolcular tecrübeli teknik direktöre duygusal paylaşımlarla veda etti.

Süper Lig'de kötü gidişatın devam ettiği Galatasaray'da Giresunspor yenilgisiyle birlikte eleştirilerin odağı haline gelen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

keremm.jpg

'SİZ BANA HARİKA BİR HOCA OLDUNUZ'

Terim'in ayrılığının ardından futbolcular da paylaşımda bulundu. Kerem Aktürkoğlu'nun twitter hesabından yaptığı veda paylaşımı şöyle:

''Her sporcunun hayatında dönüm noktaları vardır. Ben de bu dönüm noktalarını kariyerimde birçok kez yaşadım. Şüphesiz bunların en önemlisi, bana ve yeteneklerime olan sonsuz güveninizdi. Nice yetenekli Türk gencinin yeterli şans bulamadığı için kalıcı olamadığı bir futbol ortamında, siz bana olan inancınızı her daim hissettirdiniz. Bu inançla her gün daha iyi olmam için özverili bir liderlik gösterdiniz. Siz bana harika bir hoca oldunuz. Umarım ben de sizin öğrettiklerinizi gerçekleştirebilerek size layık bir öğrenci olabilmişimdir.''

uss.jpg

Kaleci Muslera ise, "Bir resim, bin kelime değerinde. İmparator Fatih Terim." ifadelerini kullandı.

ahmettt.jpg

'HAYATIMI DEĞİŞTİRDİNİZ'

Brezilyalı futbolcu Marcao da ''3 yıl önce beni buraya getirdiğinizde, herkes bu hamlenin karşısındaydı ancak sadece siz bana güvendiniz. Bana güvendiğiniz ve beni Galatasaray'a getirdiğiniz için sonsuza dek size minnettar olacağım. Hayatımı değiştirdiniz. Teşekkürler İmparator.'' ifadelerini kullandı.

peti.jpg

Patrick Van Aanholt: Birlikteliğimizin kısa sürmesine üzüldüm. Birlikte çalıştığımız zamanlarda Türkiye'deki kariyerime paha biçilemez katkınızdan dolayı müteşekkirim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN