Golden State kâbustan uyandı

Golden State kâbustan uyandı

NBA Batı Konferansı’nda Golden State Warriors deplasmanda Houston Rockets’i 121-108 mağlup etti. Bu sonuçla “play-off” potasına giren Warriors, deplasman kâbusundan uyandı.

NBA’de normal sezona 6 müsabaka ile devam edildi. Bu sezon deplasmanda istediği sonuçları elde edemeyen son şampiyon Golden State Warriors, konuk olduğu Batı Konferansı sonuncusu Houston Rockets’ı 121-108 mağlup etti. Konuk ekip bu sonuçla Batı Konferansı’nda 6.sıraya yükselirken tekrardan ‘play-off’ potasına girmeyi başardı. G

olden State Warriors’ta 30 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistle oynayan Stephen Curry ile 29 sayı ve 7 ribaunt üreten Klay Thampson galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Bu sezon 37.galibiyetini elde eden konuk ekipte Jonathan Kuminga 17, Kevon Looney de 11 sayıyla katkı verdi. Toplamda 54. yenilgisini yaşayan Houston’da ise Tari Eason’un 21 sayı ve 12 ribaundu ile Jalen Green’in 20 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Houston’da milli basketbolcu Alperen Şengün, hastalığı sebebiyle maç kadrosunda yer almadı. Gecenin bir diğer maçında Batı Konferansı’nda 8.sırada yer alan Minnesota Timberwolves, deplasmanda Doğu Konferansı’nın 5’si New York Knicks’i 140-134’lük skorla mağlup etti. Minnesota’da Tauren Prince 35 sayı ve 5 ribauntla oynarken, Mike Canley de 24 sayı ve 11 asistle mücadele etti.

New York’ta ise Julius Randle’ın 57 sayı, 4 ribaundu ve Jalen Brunson’un 23 sayı, 10 asisti yeterli olmadı. Bu sonuçla Minnesota 36. galibiyetine ulaşırken, Knicks toplamda 31. mağlubiyetini aldı.

Kendi sahasında Chiago Bulss’u ağırlayan Philedelphia 76ers, 8 maçlık galibiyet serisini uzatmalarda 109-105 mağlup olarak kaybetti. Joel Embiid’in 37 sayı, 16 ribaunt, 3 blokluk performansı ev sahibine yetmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN