Göztepe'nin efsanesi Fevzi Zemzem'den acı haber

Göztepe'nin efsanesi Fevzi Zemzem'den acı haber

Göztepe’nin efsane futbolcusu ve A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Fevzi Zemzem, 80 yaşında hayatını kaybetti. "Buldozer" lakaplı Fevzi Zemzem, sarı-kırmızılı formayla attığı 145 golle takımın Süper Lig tarihindeki en golcü ismi konumunda bulunuyor. Fevzi Zemzem, A Milli Futbol Takımı ile çıktığı 18 maçta 6 gol kaydetmişti.

Göztepe’nin efsane futbolcularından “Buldozer Fevzi” lakaplı Fevzi Zemzem, 80 yaşında hayatını kaybetti. Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, ''Türk futbolunun ve kulübümüzün değerli ismi, efsane futbolcumuz Fevzi Zemzem'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni bilgileri netleşince camiamız ile paylaşılacaktır. Türk futbolunun ve camiamızın başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

"Buldozer" lakaplı Fevzi Zemzem, sarı-kırmızılı formayla attığı 145 golle takımın Süper Lig tarihindeki en golcü ismi konumunda bulunuyor. Fevzi Zemzem, A Milli Futbol Takımı ile çıktığı 18 maçta 6 gol kaydetmişti.

“BULDOZER FEVZİ” SADECE GÖZTEPE’DE FORMA GİYDİ

Futbolculuk yaşamında sadece Göztepe forması giyen Fevzi Zemzem, 1959-1974 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı terletti. Futbol kariyeri boyunca Göztepe formasıyla 356 maça çıkan Fevzi Zemzem, 145 kez gol sevinci yaşadı. Taraftarların “Buldozer Fevzi” lakabını taktığı efsane futbolcu, Göztepe’nin 1968-1969 sezonunda UEFA Kupası’nda oynadığı yarı final ve ertesi sezon Kupa Galipleri Kupası’nda oynadığı çeyrek final kadrosunda yer almıştı.

18 kez A Milli Takım formasını da terleten Zemzem, 6 kez gol atma başarısı göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN