Hami Mandıralı'dan canlı yayında Abdülkadir Ömür'e sert sözler! 'Oğlum sen kimsin?'

Hami Mandıralı'dan canlı yayında Abdülkadir Ömür'e sert sözler! 'Oğlum sen kimsin?'

Trabzonspor'un unutulmaz ismi Hami Mandıralı, geride bıraktığımız transfer döneminde takımdan ayılarak Hull City'e imza atan Abdülkadir Ömür'e sert sözlerle tepki göstererek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Trabzonspor formasını 17 boyunca terleterek bordo-mavili forma altında attığı 257 gol ile Trabzonspor tarihinin en çok gol atan futbolcusu unvanını elinde bulunduran Karadeniz ekibinin efsane ismi Hami Mandıralı, ara transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e transfer olan milli yıldız Abdülkadir Ömür'e sert sözlerle yüklenerek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Trabzon yerel basınının önde gelen yayın organlarından olan Karadeniz gazetesinin Youtube yayınına katılan Hami Mandıralı, Miraç Özağcı ve Nihat Erence'nin sorularını yanıtlayarak bordo-mavili ekibin eski yıldızı Abdülkadir Ömür'ü hedef aldı.

'SEN KİMSİN?'

Bordo-mavili ekibin efsane isminin Ömür'e yönelik sözleri sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Karadeniz ekibinin efsane ismi Abdülkadir Ömür'e şu sözlerle yüklendi:

"Başkan Ertuğrul Doğan, Ömür ile konuşuyor. Ömür diyor ki 'Ben o takıma da gitmem. Bir daha bu formayı giymem' Bu formayı giymem dediğin forma bordo-mavili Trabzonspor forması. İnsanlar geldiği yeri unutmamalı. Minibüsle geldiğin tesislere şimdi en lüks arabayla geliyorsun. Sokakta yürürken bulduğun parayla bunu almadın. Trabzonspor'da oynadığın için bu parayı ve arabayı aldın. İnsan geldiği yeri unutmayacak.

Sana bir defa bağırmışlar diye 'Ben bu formayı bir daha giymem' diyorsun. Oğlum sen kimsin? Geldiğin yerin unutma. Nankörlük yapmayın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN