Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı! Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'a geliyor. Süper Lig'de yer yerinden oynayacak

Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı! Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'a geliyor. Süper Lig'de yer yerinden oynayacak

Bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş, değiştirdiği hocalarla sık sık eleştirilerin hedefinde olmuştu. Son olarak Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos ile istikrarlı şekilde devam eden siyah-beyazlı ekipte gelecek sezon için çalışmalar başladı. Transfer listesini güncelleyen Kara Kartal sonunda aradığı ismi buldu. Başkan Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı. İspanya devi Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş, son olarak dün deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Fernando Santos yönetimi ile çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlı ekipte transfer bombaları üst üste geliyor. İspanya basını sürpriz transferi son dakika olarak duyurdu. Hasan Arat şampiyonluk için gözünü kararttı! Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'a geliyor. Taraftarlar bu ismi duyunca sevinçten çıldıracak.

İSPANYA BASINI DUYURDU: BARCELONA'NIN YILDIZI GELİYOR

Trendyol Süper Lig’in 31.haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelen Beşiktaş rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlik ise taraftarların sabrını taşırmış durumda. Gelen son haber ise siyah-beyazlı taraftarları sevince boğdu. SPORT’ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Barcelona forması giyen önlibero Oriel Romue’yu transfer etmek istiyor.

yeni-proje-2024-04-05t151925-512.jpg

HASAN ARAT GÖZÜNÜ KARARTTI! ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Haberde Beşiktaş'ın futbolcu için 3 milyon euronun altında teklif götüreceği ancak İspanya devinin bu teklife sıcak bakmayacağı ifade edildi. Ayrıca futbolcunun da İspanya’dan ayrılmak istemediği kaydedildi. Aynı zamanda La Liga ekiplerinden Girona’nın 32 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

yeni-proje-2024-04-05t151912-856.jpg

Barcelona’nın yaz transfer döneminde 3.4 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı futbolcu 32 maçta 1281 dakika süre alırken 1 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN