Hasan Arat yıldız oyuncunun biletini kesti! Ankaragücü maçı sonrası ipler koptu. Bir daha sahaya adım atamayacak

Hasan Arat yıldız oyuncunun biletini kesti! Ankaragücü maçı sonrası ipler koptu. Bir daha sahaya adım atamayacak

Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı bir türlü elde edemeyen Beşiktaş, zor günlerden geçiyor. Portekizli Fernando Santos ile yolları ayıran siyah-beyazlıları teknik direktör arayışına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Ankaragücü maçı sonrası ipler koptu. Hasan Arat yıldız oyuncunun biletini kesti! Bir daha sahaya adım atamayacak. Taraftarlar adeta şok üstüne şok yaşadı.

Portekizli hoca Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, ligin 33.haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, zorlu müsabakayı Ernest Muçi ve Jackson Muleka’nın attığı gollerle 2-0 kazandı. Kritik maçta ise yaşananlar siyah-beyazlı camiayı şok etti. Başkan Hasan Arat yıldız oyuncunun biletini kesti! Bir daha sahaya adım atamayacak.

ANKARAGÜCÜ MAÇI SONRASI İPLER KOPTU! HASAN ARAT BİLETİNİ KESTİ

Beşiktaş’ta MKE Ankaragücü maçı sonrası yaşananlar taraftarları çılgına çevirdi. Oyuna alınmaması üzerine bu duruma tepki gösteren yıldız oyuncunun bileti kesildi.

Ertan Süzgün, Beşiktaş’ın Cenk Tosun ile sözleşme uzatma görüşmelerinde ilerlemeye kaydedemediğini ifade etti. Süzgün, futbolcuya Türkiye ve Arap yarımadasından bazı takımların ilgisi olduğu kaydetti.

yeni-proje-2024-04-21t120626-828.jpg

İSTANBUL'DA KALMASI BEKLENİYOR

Öte yandan Şafak Malatya’nın haberine göre yurt dışından teklifler alan futbolcu, büyük ihtimalle İstanbul’da kalacak. Malatya, “Çok büyük bir sürpriz olmazsa Cenk ile sezon sonu yollar ayrılacak. Oyuncuya yurt dışından teklifler var ancak büyük ihtimalle İstanbul’da kalacak gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-04-21t120641-192.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN