Galatasaray, Hatayspor deplasmanında | GS Hatay canlı skor

Galatasaray, Hatayspor deplasmanında | GS Hatay canlı skor

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Hatayspor'a misafir oldu. Mücadelede 10 kişi kalan Galatasaray, Hatayspor'a 4-2 yenildi.

Hatayspor Galatasaray Bein Sport canlı yayın aracılığıyla ekranlara geliyor. Süper Lig'de Hatayspor ile Galatasaray 4. kez karşı karşıya geldi. Karşılaşmada 10 kişi kalan Galatasaray, Hataspor'a 4-2 yenildi. Sarı-kırmızılılar, tarihinde ilk kez geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden bordo-beyazlı takımla yaptığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgi yaşadı. Geride kalan sezon İstanbul'da oynanan maçı Hatay GS canlı anlatım karar.com'da olacak.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

İkinci yarı başladı.

52. dakikada Hatayspor'un gol sevinci havada kaldı. Ofsayt!

GOL! 62. dakikada Kamara'nın golü ile Hatayspor beraberliği yakaladı.

GOL! 79. dakikada Lobjanidze'nin golü ile Hatayspor mücadeleyi 3-2 yapıyor.

82. dakikada Galatasaray 10 kişi kalıyor, Taylan kırmızı kart gördü.

GOL! 90+1'de Lobjanidze yine gol atıyor ve mücadeleyi 4-2 yapıyor.

İLK YARI

Hakem Erkan Özdamar'ın düdüğü ile maç başladı.

6. dakikada geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için maç durdu, taraftarlar ve futbolcular Ahmet Çalık'ı andı.

Mücadelede ilk sarı kart Alpaslan'a geldi.

GOL! 22. dakikada Galatasaray Emre'nin golüyle 1-0 öne geçiyor.

Maçta Berkan ve Adekugbe sarı kart görüyor.

26. dakikada Erkan Özdamar sarı kartını çıkarttı ve Galatasaray'a penaltı kullandırıyor. Ancak Galatasaray penaltıyı kaçırdı.

36. dakikada Kamara ve Boey sarı kart gördü.

41. dakikada VAR incelemesinin ardından Hatayspor penaltı kazandı.

GOL! 43. dakikada Hatayspor Mame Diouf'un golüyle mücadeleyi 1-1 yaptı.

İlk yarıya 6 dakika uzatma yapıldı.

45+8'de Kerem'in frikik golüyle Galatasaray 2-1 öne geçiyor ve ilk yarı sona eriyor.

HATAYSPOR GALATASARAY SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor ile Galatasaray, Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. 16 Ocak 2022 Pazar günü saat 19.00'da oynanacak maç, Bein Sport 1'den naklen yayınlanacak.

Hakem Erkan Özdamar'ın yöneteceği mücadele, Digiturk ve Bein Connect platformundan şifreli olarak ekranlara gelecek. Selçukspor giriş adresi ile Hatayspor Galatasaray şifresiz canlı izlenebilecek. Fakat Digiturk ve Bein Connect haricindeki Süper Lig maç yayınlarının yasa dışı olduğunu ve cezai müeyyidesinin olduğunu belirtelim.

HATAYSPOR GALATASARAY KAÇ KAÇ? HATAY GS ANLIK SKOR

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 7 gol atan Cimbom, kalesindeki 10 gole engel olamadı.

Hatayspor Galatasaray canlı skor bilgisini karar.com'da olacağını hatırlatalım.

Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde sezona iyi başlayan ancak son haftalarda istediği sonuçları alamayan Hatayspor ise 20 karşılaşmada 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Hatay temsilcisi, 32 puanla 21. hafta öncesi 6. sırada yer alıyor.

HATAYSPOR MUHTEMEL 11

Abdullah, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Onur Ergün, Ribeiro, Kamara, Saint-Louis, Lobjanidze, Diouf

GALATASARAY MUHTEMEL 11

İsmail, Boey, Marcao, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre, Kerem, Halil

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

* Galatasaray ile oynadığı beş resmi maçın ikisini kazanan Hatayspor (3M), bu galibiyetleri iç saha karşılaşmalarında 3+ gol atarak aldı (Şubat 2019'da 4-2 & Nisan 2021'de 3-0).

* Süper Lig'de Hatayspor'a konuk olduğu tek maçı 3-0 kaybeden Galatasaray'ın lig tarihinde 2+ kez konuk olduğu puan alamadığı tek rakibi Balıkesirspor (2M).
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Hatayspor, en üst ligde üst üste üç iç saha yenilgisi almadı.

* Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçıında gol atamayan Galatasaray (1B 2M), daha uzun bir suskunluğu en son Aralık 1988-Mart 1989 arasındaki beş karşılaşmalık süreçte yaşadı.

* İstanbul takımlarını konuk ettiği son üç Süper Lig maçının ikisini kaybeden Hatayspor (1G), daha önceki yedi karşılaşmada aldığı yenilgi sayısını geride bıraktı (4G 2B 1M).

* Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Galatasaray, bu şekilde üst üste üç yenilgiyi en son Aralık 1978-Şubat 1979'da aldı (3M).

* Bu sezon Süper Lig'de rakiplerine en az deste hücum fırsatı tanıyan takım Galatasaray (11), Hatayspor ise bu süreçte Adana Demirspor'un (51) ardından en fazla direkt atak geliştiren ekip konumunda (47).

* Galatasaray'a rakip olduğu üç Süper Lig maçında iki gol atan Mame Diouf, bu gollerin ikisini de sarı-kırmızılıları konuk ettiği tek karşılaşmada kaydetti. Diouf'un Türkiye kariyerinde Galatasaray'dan (2) daha fazla gol attığı tek rakibi Göztepe (5).

* Galatasaray ile oynadığı son iki Süper Lig maçında da gol atan Saba Lobzhanidze, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana sarı-kırmızılılara karşı üst üste 3+ karşılaşmada gol sevinci yaşayan beşinci yabancı oyuncu olmak istiyor (Alex, Bogdan Stancu, Dame N'Doye ve Gustavo Colman).

* Bu sezon Galatasaray formasıyla en fazla golde pay sahibi olan oyuncu konumundaki Kerem Aktürkoğlu (4 gol & 2 asist), Süper Lig kariyerinin ilk golünü Hatayspor filelerine göndermişti (Aralık 2020).

HATAYSPOR GALATASARAY CANLI İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN