Nevşehirli okçu Helin Satıcı Avrupa Şampiyonu oldu

Nevşehirli okçu Helin Satıcı Avrupa Şampiyonu oldu

Hırvatistan’ın Varazdin kentinde düzenlenen organizasyondaki Türkiye, 21 yaş altı kadınlar makaralı yay takımı yarı finalde Hırvatistan ile karşılaştı. Hazal Burun, Hatice Efdal Köse ve Helin Satıcı’dan oluşan Türk milli takımı, ev sahibi Hırvatistan’ı 235-226 yenerek finalde İngiltere’nin rakibi oldu. Finalde rakibine 229-225 üstünlük kuran Türkiye Avrupa Şampiyonu oldu.

2024 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Helin Satıcı’nın da kadrosunda yer aldığı Türkiye, Avrupa Şampiyonu oldu.

yeni-proje.jpg

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ay-yıldızlı forma ile Nevşehir ve ülkemizi Hırvatistan’da başarıyla temsil eden Helin Satıcı ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Takımı Antrenörleri Rıfat Terzi ve Yusuf Yazıcı’yı tebrik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN