Herkesin bir dönem çok izlediği Smackdown geri dönüyor! Nerede yayınlanacağı bile belli

Herkesin bir dönem çok izlediği Smackdown geri dönüyor! Nerede yayınlanacağı bile belli

Herkesin yıllar önce severek izlediği Smackdown geri dönüyor! Bir dönem FOX TV'de yayınlanan ve yıllar önce yayından kaldırılan WWE programı artık o platformda yayınlanacak! Tarihi belli oldu...

World Wrestling Entertainment (WWE), Netflix ile yeni bir işbirliği anlaşması imzaladığını duyurarak popüler dövüş programları ve belgesellerini Netflix üzerinden izleyicilerle buluşturacak. Bu anlaşma kapsamında, WWE'nin haftalık dövüş programı "Monday Night Raw" önümüzdeki yıldan itibaren Netflix üzerinden canlı olarak izlenebilecek. İlk aşamada ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve Latin Amerika'da sunulacak olan bu içerikler, zaman içinde daha fazla ülkeye açılacak.

2025 YILINDA NETFLİX'TE YAYINLANMAYA BAŞLAYACAK

NETFLIX FİYATINA ZAM! En düşük paket ne kadar oldu? Zam sonrası temel, standart ve özel plan 2023 Netflix Türkiye abonelik ücretleri! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Ayrıca, Smackdown, NXT, WrestleMania, SummerSlam ve Royal Rumble gibi WWE'nin popüler etkinlikleri de Netflix üzerinden izlenebilecek. Netflix, bu içerikleri 2025 yılından itibaren kullanıcı kütüphanelerine ekleyecek. Anlaşmanın mali detayları açıklanmasa da, raporlar önümüzdeki 10 yıl içinde WWE'nin 5 milyar doların üzerinde bir değere sahip olabileceğini gösteriyor.

TÜRKİYE'DE YAYINLANACAK MI?

Report: WWE "Very Worried" About This Week's SmackDown

Bu işbirliği, WWE'nin dijital yayıncılık konusundaki en büyük adımlarından biri olarak değerlendirilmekte. WWE, uzun bir süredir kitlelerini kablolu ve televizyon yayınlarının ötesine taşımayı amaçlıyordu. Netflix ise dövüşle ilgili içerikleri takip edebileceğiniz bir platform olma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Smackdown gibi WWE programlarının Türkiye'de ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz açıklanmış değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN