43 yaşındaki İbrahim Yattara, Türkiye'deki o takıma imzayı attı! Trabzonspor efsanesiydi, yeşil sahalara geri döndü

43 yaşındaki İbrahim Yattara, Türkiye'deki o takıma imzayı attı! Trabzonspor efsanesiydi, yeşil sahalara geri döndü

Trabzonspor'un eski yıldız futbolcusu İbrahim Yattara, süper amatörde mücadele eden futbol takımına transfer oldu. İşte, İbrahim Yattara'nın yeni takımı...

Trabzonspor'da 2003-2011 yılları arasında futbol oynayan ve taraftarın gönlünde taht kuran İbrahim Yattara, futbol hayatına Sivas'ta faaliyet gösteren İmranlıspor'da devam etme kararı aldı.

İBRAHİM YATTARA HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

43 yaşındaki futbolcu, Sivas Süper Amatör Ligi'nden Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için mücadele eden İmranlıspor'a transfer oldu. İmranlıspor Kulübü, Gineli eski milli futbolcu ile play-off maçları süresince sözleşme imzaladı. İstanbul'da gerçekleşen imza töreninde İmranlıspor Kulüp Başkanı Adnan Avcı ile kulüp avukatı Enes Yüksel de hazır bulundu.

ibrahim-yattara-hangi-takimda-kac-yasinda-001.jpg

Birgün'de yer alan habere göre, 18 Şubat 2024 tarihinde başlayan play-off mücadelelerinde forma giyen İbrahim Yattara, İmranlı'ya giderek takımla tanıştı ve çalışmalara başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN