İkinci Gedson Fernandes vakası: Galatasaray'ın süper yıldızı Beşiktaş'a hayırlı olsun

İkinci Gedson Fernandes vakası: Galatasaray'ın süper yıldızı Beşiktaş'a hayırlı olsun

Transfer sezonunda sık sık gündeme gelen Beşiktaş, son hamlesini yaptı. Orta saha oyuncusu arayışlarında olan siyah beyazlı ekip, yeni isim ile anlaşma yolunda ilerliyor. Yeni transferini KAP'a bildiren Beşiktaş ekibi, taraftarın heyecanını kabarttı. Yeni transfer Gedson Fernandes transferini hatırlattı. Peki, Beşiktaş'ın orta sahasına kim geliyor? işte tüm detaylar...

Transfer sezonunun son günlerinde Beşiktaş'tan beklenmeyen bir hamle geldi. Orta saha oyuncusu için arayışta olan siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da tamamlayan Milot Rashica ile anlaşma yoluna girdi.

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A

Kiralık olarak sarı kırmızılı ekipte bulunan, yeni sezonda da gündemde olan Rashica transferini KAP'a bildirdi. Galatasaray kulübünün orta saha oyuncusu Hakim Ziyech ile anlaşma yoluna girmesinin ardından, bir diğer orta saha oyuncusu Milot Rashica ile yolları ayıracak gibi duruyor.

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan 27 yaşındaki Kosovalı sağ açık mevkiinde yer alan yıldız futbolcu akıllara geçtiğimiz sezon Gedson Fernandes transferini getirdi. Premier Lig'te yer alan Norwich City ile anlaşmayı başaran siyah beyazlılar, İngiliz kulübüyle yaptığı anlaşmada 5 milyon euro karşılığında el sıkıştı.

galatasarayin-yildizi-milot-rashicanin-menajerinden-transfer-aciklamasi-m7ka.webp

YENİ TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

Futbolcunun bonservisi için Beşiktaş yönetimi 4 yıl vadeli taksit seçeneğiyle ödeme yapacağını bildirdi. Kara kartal ile 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak olan Milot Rashica, özel uçak ile İstanbul'a geldi.

Kartal pozu veren yıldız oyuncunun transferi KAP'a bildirdi. Norwich City ile masada olan Beşiktaş ise anlaşma için görüşmelerin devam ettiğini de duyurdu.

csm-100d34d73d1fd94b779a14dc0ca6bb897d27dd39-fp-1000-600-0-70-c7d9d004f7.jpg

MİLOT RASHİCA KARİYERİ

2022 - 2023 sezonunda Galatasaray formasını terleten yıldız oyuncu Milot Rashica, 2021 yılında Norwich City ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştı. Galatasaray'da kiralık olarak oynayan oyuncu toplamda 30 resmi maça çıktı.

Çıktığı 30 maç içerisinde Milot Rashica'nın performansı; 6 kez topu kaleye sokmayı başarırken, 7 kez de topun kaleye girmesinde yardımcı olmayı başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN