İlk kez forma giymişti: Manchester United'dan Milli kalecimiz Altay Bayındır'a kötü haber!

İlk kez forma giymişti: Manchester United'dan Milli kalecimiz Altay Bayındır'a kötü haber!

Milli kalecimiz Altay Bayındır'dan kötü haber geldi. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den transfer olan Bayındır, Manchester United formasını ilk kez giydi. Karşılaşma sonrasında takımın teknik direktörü açıklama yaptı. İşte o açıklama...

BURAK ÖZTOPRAK

Futbol devi Manchester United'a transfer olan milli kalecimiz Altay Bayındır ilk kez forma giyme şansı buldu. Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den transfer olan Bayındır için kötü haberi teknik direktör Erik ten Hag verdi. İşte üzen açıklama...

KARŞILAŞMA SONRASI AÇIKLAMA

Manchester United'ın genç kalecisi Altay Bayındır, İngiliz deviyle ilk maçına çıktığı Newport County karşılaşmasının ardından, takımının teknik direktörü Erik ten Hag'dan kötü bir haber aldı. Hollandalı çalıştırıcı, Wolverhampton maçında kaleyi Kamerunlu Andre Onana'ya teslim edeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'den bu yaz transfer olan ve büyük umutlarla İngiltere'ye giden Bayındır, United formasıyla ilk resmi maçına Newport County karşılaşmasında çıkmış ve takımının 4-2'lik galibiyetiyle tur atlamasına katkı sağlamıştı. Ancak Ten Hag'ın açıklamaları, Bayındır'ın kaledeki yerini şimdilik koruyamayacağını gösteriyor.

rva6iw5e0kky1e1vaug8ww.webp

KARŞILAŞMA BUGÜN

Wolverhampton ile bugün TSİ 23.15'te oynanacak olan maçta, Andre Onana'nın kaleyi devralması bekleniyor. Kamerun Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Onana'nın dönüşü, Bayındır için forma şansını zorlaştırıyor.

Bu gelişmeler, Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceği ve adaptasyon süreci hakkında soru işaretleri yaratırken, genç kalecinin performansı ve çalışmaları takip edilmeye devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN