İsmail Kartal 5 puan fark yapsaydı Okan Buruk'un işine son verirlerdi!

İsmail Kartal 5 puan fark yapsaydı Okan Buruk'un işine son verirlerdi!

SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla yine gündeme damgasını vuran Erman Toroğlu'nun İsmail Kartal'ı 'Kemal Kılıçdaroğlu'na benzetmesi bir hayli dikkat çekti. Ünlü yorumcunun 'Eğer İsmail Kartal puan farkını 5'e çıkarsaydı Okan Buruk cephesinde işler çok karışırdı' sözleri ise futbol kamuoyunda ilgi uyandırdı.

GALATASARAY'IN 5-1'LİK GALİBİYETİ ABARTILMAMALI

Trabzonspor'un eksiği çoktu, Galatasaray'ın kadrosu çok iyi, iki takımın kadrosu zaten denk değildi bir de Trabzonspor'un eksikleri göz önünde olunca Galatasaray'ın kazanması normaldir. Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 yenmesi çok büyük bir olay değil Okan Buruk hala istediğim futbolu oynatamıyor.

depophotos-18201331.jpg

İsmail Kartal ve Okan Buruk'un elindeki kadro kalitesi oynadıkları futbol karşılığını vermiyor. Trabzonspor'a 5 atmışlar babam da 5 atar o Trabzonspor'a, ortada Trabzonspor mu vardı?

KAÇAN 2 PUANIN SORUMLUSU İSMAİL KARTAL'DIR

Fenerbahçe ile oynayan Trabzonspor kadrosuna bakın bir de Galatasaray'la oynayan Trabzonspor kadrosuna bakın farkı anlarsınız. Fenerbahçe'nin Samsunspor karşısında kaybettiği 2 puan olduğu gibi İsmail Kartal'a yazar.

İsmail Kartal Kemal Kılıçdaroğlu gibi. Kılıçdaroğlu seçimleri kazanmamak için elinden geleni yaptı, İsmail Kartal da aynı. Elinde süper kadro var Samsunspor maçını kazanmamak için elinden geleni yaptı.

DZEKO TEPKİSİNDE HAKLI!

İsmail Kartal şu ana kadar başarılı olduysa bunu Dzeko ve Tadic'in tecrübelerine borçlu. Saha içinde bu iki futbolcu takımı çok iyi yönlendiriyor, İsmail Kartal Samsunspor maçında krize giriyor hoca bu iki futbolcuyu çıkarıyor. Eğer Dzeko oyundan çıkarken 4-5 defa el hareketi yapıyorsa Dzeko haklıdır.

depophotos-18201095-1.jpg

İsmail Kartal oyuncu çıkaracaksa, saha içine müdahale edecekse bunu Dzeko'ya sormalı çünkü Dzeko çok tecrübeli bir futbolcu bu işleri senden daha iyi biliyor.

İSMAİL KARTAL PUAN FARKINI AÇSAYDI OKAN BURUK'U...

Eğer Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki puan farkı 5'e falan çıksa arkada kalan takımda işler çok büyük karışırdı. İsmail Kartal'ın eline bu fırsat geldi ama fırsatı tepti.

İSMAİL YÜKSEK 5 MİLYON EURO ETMEZ

İsmail Yüksek'e 20 milyon euro falan diyorlar 5 milyon euro vermem. İsmail henüz Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Orada o faulu nasıl yapıyorsun? Adam zaten taç çizgisine gitmiş orada faul yapmanın alemi ne?

Fenerbahçe çok iyi futbol oynuyordu Galatasaray ite kalka gidiyordu. Galatasaray Trabzonspor maçında aman aman oynamadı ama çok güzel goller attı, Fenerbahçe'de ise Gisdol İsmail Kartal'ı alt etti.

FERNANDO SANTOS 'BİLMİYORDUM' DEMİŞ

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un yakın çevresine 'bu takım ne fizik olarak ne kondisyon olarak ne de kalite olarak hiç iyi durumda değil, takımın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum' demiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN