İsmail Kartal Fenerbahçe'ye ihanet etti! 'Sen kimsin o 3 yıldızı kenarda oturtuyorsun hocam'

İsmail Kartal Fenerbahçe'ye ihanet etti! 'Sen kimsin o 3 yıldızı kenarda oturtuyorsun hocam'

UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk ayak maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 kaybeden Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Fred, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'i kenarda oturtması Sarı Lacivertli camiayı adeta çıldırttı.

Olympiakos-Fenerbahçe maçından sonra BTV kanalında Bışar Özbey'in sorularını yanıtlayan Ümit Özat ve Ahmet Çakar, İsmail Kartal hakkında çok sert ifadeler kullandı. İşte iki ünlü yorumcunun değerlendirmeleri...

3 YILDIZI KULÜBEDE OTURTMAK DOĞRU DEĞİLDİ

Bir adam kulübedeyse sağlamdır, kim bunlar; Ferdi, İsmail ve Fred. Ali Koç'un sezon sonunda ayrılacak dediği bir oyuncu (Ferdi) kulübede olmaz. İsmail Kartal bunu Union Saint-Gilloise maçında da yaptı ve demek istiyor ki; Ferdi Avrupa maçlarında yeterli bir bek değil, zaman zaman Süper Lig'de de beklenen yeterli bir bek değil. İsmail Kartal hiçbir şey bilmiyorsa Ferdi Kadıoğlu'nu Szymanski'nin yerine 10 numara yapabilirdi.

FENERBAHÇE'NİN BALKAN OYUNCULARI DÖKÜLÜYOR

İrfan Can Eğribayat'la Livakovic arasında 8 milyon euroluk fark yok, önce bu bilinmeli. Krunic oynamadan gelmiş, sahada 5 Balkan var 3'ü dökülüyor. Zajc, Krunic ve Livakovic. Dzeko ve Tadic'e o ara iyi gelmiş, kendilerini yenilemişler, bu iki yıldız sezon sonun kadar bunu götürürler. Fenerbahçe'nin en sorunlu yeri stoper hattı hep değişerek oynuyorlar. Çağlar'ın sakatlığı, Becao'nun sakatlığı, Djiku'nun sakatlığı istikrarsızlık getiriyor. Olympiakos 4.Beşiktaş'tan iyi bir takım değil.

depophotos-18289066.jpg

Yönetim bugünden itibaren TFF'ye başvuru yapsın ve Fatih Karagümrük maçını iptal ettirsin. İsmail Kartal da Samandıra'da kalıp analizlerini yapması lazım, bu takım elenmeyecek bir takım değil.

SEN KİMSİN BU YILDIZLARI OYNATMIYORSUN İSMAİL KARTAL

Ahmet Çakar: İsmail Kartal gitsin gelsin Olympiakos'un penaltı yaptıran oyuncusuna dua etsin yoksa tur gidiyordu. Sen kimsin Ferdi Kadıoğlu'nu oynatmıyorsun İsmail Kartal! Ferdi, İsmail ve Fred'i oynatmamak Fenerbahçe'ye ihanettir. Bu adamlar çok yorgun olsa anlarım ama 24 günde sadece 1 maça çıktınız. Livakovic'e dünya kadar para verildiyse bu tür golleri yemeye hakkı yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN