İsmail Kartal sahaya adım attırmıyordu! Fenerbahçe'nin golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor. Okan Buruk bizzat aradı, bitir gel

İsmail Kartal sahaya adım attırmıyordu! Fenerbahçe'nin golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor. Okan Buruk bizzat aradı, bitir gel

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için kadrosunu genişletmek istiyor. Bu doğrultuda transferlere başlayan Aslan gözünü kararttı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecan boğdu. İsmail Kartal sahaya adım attırmıyordu! Fenerbahçe'nin golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor. Okan Buruk bizzat aradı, bitir gel. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılar teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatma kararı aldı. Kadrosunu genişletmek isteyen Okan Buruk sürpriz bir transfere imza attı. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. İsmail Kartal sahaya adım attırmıyordu! Fenerbahçe'nin golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor. Okan Buruk bizzat aradı, bitir gel. Yıldız oyuncuya tek şart sunuldu.

FENERBAHÇE'NİN GOLCÜSÜ GALATASARAY'A TRANSFER OLUYOR

Galatasaray'da transfer mesaisi sürmeye devam ediyor. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu genişletmek isteyen sarı-kırmızılılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotospor'da yer alan habere göre Galatasaray, Fenerbahçe'de forma giyen Umut Nayır için harekete geçti. Teknik direktör Okan Buruk'un bu transfer ile yakından ilgilendiği ifade edildi.

yeni-proje.jpg

OKAN BURUK BİZZAT ARADI: TEK ŞARTIM VAR KABUL EDERSEN GEL!

Fenerbahçe'de pek forma şansı bulamayan 30 yaşındaki oyuncu için Galatasaray devreye girdi. 30 yaşındaki golcü oyuncu sürekli oynamak istiyor. Bu yüzden Icardi'nin olduğu kadroda çok fazla forma şansı bulamayacak olmasını sorun etmezse bu iş bitebilir. Eyüpspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye gelen Umut'un sözleşmesinn feshedilmesi gündemde. Böyle bir durum olursa Okan Buruk yerli forvet oyuncusu kapsamında Umut'u kadroda görmek istiyor.

yeni-proje-1.jpg

Umut Nayır eğer Galatasaray'a giderse, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra sarı-kırmızılı formayı da giyecek. 3 büyüklerde oynayan futbolcular arasına girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN