İspanyol gazetesi yazdı: Karim Benzema, Türkiye'ye geldi! O Süper Lig kulübünün CEO'su bilgi aldı

İspanyol gazetesi yazdı: Karim Benzema, Türkiye'ye geldi! O Süper Lig kulübünün CEO'su bilgi aldı

Ara transfer döneminde son saatlere girilirken Süper Lig'den bir kulübün Karim Benzema için hamle yaptığı ileri sürüldü. İşte, son dakika transfer haberleri...

Süper Lig'de ara transfer döneminde sona gelindi. 9 Şubat 2023 Cuma günü sona erecek ara transfer dönemi için temaslar devam ederken, Galatasaray şu ana kadar resmi olarak Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katarken sürpriz bir iddia gündemde.

Kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren ve mutsuz olduğu bilinen Karim Benzema'nın ismi Galatasaray ile anılırken İspanya'da çok konuşulacak bir haber kaleme alındı.

HOCASIYLA KAVGA ETTİ, KADRO DIŞI KALDI

Pazartesi günü Al-Ittihad ile idmanlara dönen Karim Benzema, hocası Marcelo Gallardo'yla bir kez daha kavga ettiği öne sürüldü.

Marca'nın haberine göre, Arjantinli oyuncu takımla yapılan antrenmanın ilk bölümünün ardından salı günü yeniden kadro dışı bırakıldı. Teknik direktör Gallardo, Fransız oyuncudan takımdan ayrılıp bireysel antrenman yapmasını istedi. Fransız oyuncu bunu reddetti.

'TÜRKİYE'YE GELDİ' İDDİASI

Bu gelişmenin ardından Benzema önce tesislerden sonra da Suudi Arabistan'dan ayrılırken Türkiye'ye geldiği iddia edildi. Benzema son oynanan Al-Taï maçının kadrosunda da yer almadı.

Al-Ittihad ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun Suudi Arabistan'da başka bir kulübe gitmeyi reddettiği öğrenilmişti.

ERDEN TİMUR BİLGİ TOPLADI

Daha önce Galatasaray CEO'su Erden Timur'un Gardi aracılığıyla Karim Benzema'nın durumu hakkında bilgi edindiği öne sürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN