Jorge Jesus Fenerbahçe'ye 40 milyon euro kazandıracak! Tarihi hamle...

Jorge Jesus Fenerbahçe'ye 40 milyon euro kazandıracak! Tarihi hamle...

Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Jorge Jesus, Fenebahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı. Transferin gerçekleşmesi halinde Jesus, eski ekibine 40 milyon euro kazandıracak.

Geçen sezon Fenerbahçe'nin başında görev alarak sarı-lacivertli ekibi Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıran Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sezonun sona ermesiyle birlikte sarı-lacivertli ekibe veda ederek Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'ın başına geçmişti. Arap ekibiyle şampiyonluk mücadelesi veren Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'nin yıldız ismine kancayı taktı. Tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli ekibe 40 milyon euro kazandırmak için çalışmalara başladı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'ı çalıştıran Jorge Jesus, 21 Ocak'ta Kadıköy'de oynanan ve 1-1 sona eren Samsunspor karşılaşmasında sakatlık yaşayan Fred'i transfer etmek için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Suudi Arabistan ekibi, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı için sarı-lacivertli ekibin kapısını yaz aylarında tam 40 milyon euro ile çalacak. Portekizli teknik adamın Fred'in transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Sezon başında İngiliz devi Manchester United'tan 9,7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli forma altında 21 resmi maçta görev alırken 6 asiste imza attı. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun güncel piyasa değerinin 19 milyon euro olduğu öğrenildi.

Kanarya'nın Fred için 40 milyon euroluk bir teklif gelmesi halinde bu teklifi direkt olarak kabul edeceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN