Kanarya'da hedef Saldanha

Kanarya'da hedef Saldanha

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin, Brezilyalı golcü Saldanha için Partizan'a yaptığı teklifin detayları ortaya çıtkı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bu amaç doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic hamlelerinin ardından hücum hattına yapılacak transfere odaklandı.

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Partizan'ın golcüsü Saldanha için Sırp kulübüyle görüşme yapmıştı. Ancak kulüp yöneticisi Milos Vazura, Brezilyalı forvetin satılık olmadığını açıklamıştı. İtalya basını ise yapılan teklifin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Tuttomercato'nun haberine göre; Fenerbahçe, Saldanha için Partizan'a 6 milyon euro teklif etti. Partizan, Brezilyalı yıldızını satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor.

Bu sezon Partizan formasıyla ligde 18 maça çıkan 24 yaşındaki Saldanha, 14 gol ve 5 asistlik performansa imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN