Kanarya'nın efsane ismi canlı yayında Fenerbahçe'nin eski hocasını hedef aldı! 'Bir tane salak geldi...'

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Ümit Özat, sarı-lacivertli ekibin eski teknik adamı Jorge Jesus'u canlı yayında hedef alarak sert açıklamalara imza attı.

203-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe'nin efsane kaptanı, sarı-lacivertli ekibin eski teknik adamı Jorge Jesus'u hedef alan açıklamalara imza attı.

Son dönemde sosyal medya platformları YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, Youtube'da yayın yapan "BTV" kanalında Pazar akşamı oynanan Beşiktaş- Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi. Kramponlu Pisagor on X: "Ümit Özat: ''Ben sarı saçlı olsam, kulağımda bir küpe olsa Kadıköy'e benim heykelimi dikerlerdi. Başkasının değil.'' https://t.co/OqRxCzBhVt" / X

Kanarya'nın efsane kaptanı, geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u hedef aldı. Özat'ın Fenerbahçe'nin eski hocasına dair sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Özat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Rezil bir antrenörlük sergiliyorsun. Sen dua et bir tane salak geldi Türkiye’ye hem de 7 milyon € aldı. Aptal aptal ofsayt taktiği yaptı sen şampiyon oldun. Seni nasıl üflüyorlar bilemem sen bilirsin o işleri."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN