Kartal kupaya uzandı! Serdar Topraktepe Beşiktaş'ın tarihine geçti...

Kartal kupaya uzandı! Serdar Topraktepe Beşiktaş'ın tarihine geçti...

Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u mağlup ederek 11. kez şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe siyah-beyazlı ekibin tarihine geçti.

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında İstanbul'da karşılaştığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez kupaya ulaştı. Kartal'ın genç teknik adamı Serdar Topraktepe, siyah-beyazlı ekibin tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamladı. Al Musrati'nin son dakika golüyle kupaya uzanan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda 11. kez şampiyonluğa ulaştı.

Kartal'ın genç teknik adamı, Serdar Topraktepe Beşiktaş'ın tarihe geçti. Genç çalıştırıcı, Beşiktaş'ta futbolcu ve teknik direktör olarak Türkiye Kupası'nı kazanan 3. isim oldu:

Tayfur Havutçu
Sergen Yalçın
Serdar Topraktepe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN