Kartal'da sürpriz ayrılık: Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı...

Kartal'da sürpriz ayrılık: Beşiktaş ayrılığı resmen açıkladı...

Ankaragücü'nü mağlup ederek 5 maçtır devam eden galibiyet özlemini dindiren Beşiktaş, ayrılığı resmen açıkladı. Kartal, genç yeteneğiyle yollarını ayırdı.

Bu sezon 5 farklı teknik adam ile çalışarak tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, sürpriz ayrılığı resmen açıkladı.

Geçen hafta evinde ağırladığı Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, Karadeniz ekibi karşısında alınan beraberlik sonrasında Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırma kararı vermişti.

Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, yeni sezon için teknik adam arayışlarına başladı. Cuma akşamı evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek Süper Lig'deki 5 maçlık galibiyet özlemini dindiren siyah-beyazlı ekip, ayrılığı resmen açıkladı.

Kartal, 21 yaşındaki genç yeteneği Berkay Vardar ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Berkay Vardar'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.İşte Berkay Vardar'ın ayrılık sebebi! - Orta Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Geçen sezon Moldova'nın Sheriff takımına kiralanan Berkay, bu şubat ayında Beşiktaş'a geri dönmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN