Kartal’da Weghorst için kritik hafta

Kartal’da Weghorst için kritik hafta

Siyah-Beyazlı yöneticilerle bir araya geldi. Beşiktaş yönetimi, Hollandalı yıldız için önümüzdeki hafta son kararını vermeye hazırlanırken alternatif arayışlarına da başladı.

Beşiktaş’ın sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Burnley’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Weghorst’un Siyah-Beyazlı takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda, Hollanda Milli Takımı’yla gösterdiği başarılı performans sonrası birçok takımın da radarına giren Wout Weghorst, Siyah-Beyazlılardan ayrılmak istiyor.

Son olarak Beşiktaş’ın, sahasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettiği müsabakada attığı gol sonrası tribünlere veda eden golcü futbolcunun durumu, birkaç gün içinde netleşecek. 30 yaşındaki oyuncunun menajeri, Siyah-Beyazlı yöneticilerle görüşmek için Nevzat Demir Tesisleri’ne geldi. Beşiktaş, 12 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemi öncesi Weghorst’un durumunu çözüme kavuşturmak istiyor.

Wout Weghorst için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United devreye girdi. Kırmızı Şeytanlar’ın Hollandalı hocası Ten Haag’ın isteği doğrultusunda Weghorst için görüşmeler başladı. Manchester United ile Burnley karşılıklı anlaşma sağlarken Siyah-Beyazlı ekip ise, Hollandalı yıldıza bu sezon boyunca ödeyeceği paranın tamamını talep etti.

Hollandalının takımdan ayrılması halinde Kara Kartal’ın alternatifleri arasında eski oyuncusu Vincent Aboubakar da yer alıyor. Kamerunlu golcü geçtiğimiz günlerde kulübü ile sözleşmesini feshetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN