Kayserispor'dan TFF'ye: Fenerbahçe taraftarı gelmesin

Kayserispor'dan TFF'ye: Fenerbahçe taraftarı gelmesin

Önce Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarının daha sonra İnönü'de Beşiktaş taraftarının oynanan maçlarda tribünlerden "Hükümet istifa" tezahüratlarının ardından Kayserispor, "Zillet" açıklamasıyla tepkilere neden olmuştu. Kayserispor'un cumartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe maçı için TFF'ye başvurarak Fenerbahçe taraftarının deplasman tribününe alınmamasını istedi.

Önce Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarının daha sonra İnönü'de Beşiktaş taraftarının oynanan maçlarda tribünlerden "Hükümet istifa" tezahüratları yapmasına tepki gösteren Kayserispor, "Zillet" açıklaması yapmıştı. Kayserispor'un cumartesi akşamı Fenerbahçe ile oynayacağı maç için TFF'ye başvurarak Fenerbahçe taraftarının deplasman tribününe alınmamasını istedi.

"FENERBAHÇE TARAFTARI GELMESİN"

Fotospor'un haberine göre Kayserispor’un hem Emniyet’e hem de TFF’ye başvuru yaparak, “Maça gelecek Fenerbahçe taraftarları arasındaki bazı kişilerin sporun içine siyaset karıştıracağı” uyarısında bulunacağı bildirildi.

Kayserispor yönetiminin hafta içinde ayrıca TFF’ye başvurarak Fenerbahçe taraftarının “Deplasman tribününe alınmamasını” isteyeceği de gelen bilgiler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN