'Kimse kimseyi kandırmasın!' diyerek gerçeği canlı yayında açıkladı: İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı değildi

'Kimse kimseyi kandırmasın!' diyerek gerçeği canlı yayında açıkladı: İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı değildi

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, liderliğin Galatasaray'a kaptırılması sonrasında eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi. Sarı-kırmızılı ekibin 2 puan gerisinde düşen sarı-lacivertli ekipte İsmail Kartal'ın geleceği tartışma konusu oldu.

Sports Digitale Youtube kanalında açıklamalarda bulunan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Jorge Jesus ile yaşanan ayrılık sonrasında Fenebrahçe'nin ilk olarak Abdullah Avcı ve Montella ile görüştüğünü daha sonrasında ise ibrenin İsmail Kartal'a döndüğünü açıkladı.

Kartal'ın, sarı-lacivertli ekibin teknik direktör adayları arasında olmadığını açıklayan Sabuncuoğlu, Kartal isminin bir yönetim kurulu toplantısında gündeme geldiğini duyurarak herkesi şaşırtan açıklamalara imza attı.

Sabuncuoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kimse kimseyi kandırmasın. Ben bunu net ifadelerle söyleyeceğim. Fenerbahçe'nin antrenör adayları arasında İsmail Kartal yoktu. Montella ve Abdullah Avcı terazide duruyorlardı. İsmail Kartal sonradan gündeme geldi. Hatta, bir yönetim kurulu toplantısında İsmail Kartal için bir el kalkıyor. Oradan sonra ok İsmail Kartal'a dönüyor. Taraftar haklı olarak, bu kadar transfer yaptık, bu kadar yıldız oyuncular aldık nasıl biz bu halde Galatasaray'ın gerisine düşeriz diyor.

Teknik direktör değişiklik yapar teknik heyet yapmaz. Değişiklik yapılacak kenarda 6 kişi görüşüyor. Bunlar taraftara batar. Taraftar, gördüğüne yorum yapar. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN