Konferans Ligi'nde şampiyon Olympiakos

Konferans Ligi'nde şampiyon Olympiakos

Olympiakos, normal süresi golsüz eşitlikle sona eren finalde, Fiorentina'yı 116. dakikada El Kaabi'nin kaydettiği golle mağlup etti ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan sona erdi. Yunanistan'ın Atina şehrinde oynanan final mücadelesinde Olympiakos ile Fiorentina kozlarını paylaştı.

Resim

OPAP Arena'nın ev sahipliğinde oynanan mücadelenin normal süresinde gol sesi çıkmadı. Her iki takım da oldukça kontrollü bir oyun anlayışını benimsedi.

Uzatma devreleri ise nefesleri kesti. Fiorentina'nın oyun üstünlüğüyle geçen devrede her iki takım da net fırsatlar yakaladı. Golü bulan takım ise Olympiakos oldu. Yunanistan temsilcisi, bitime sadece 4 dakika kala El Kaabi'nin nefis golüyle öne geçti. Kalan bölümde başka gol sesi çıkmadı.

Olympiakos, normal süresi golsüz eşitlikle sona eren finalde, Fiorentina'yı 116. dakikada El Kaabi'nin kaydettiği golle mağlup etti. Yunanistan temsilcisi tarihindeki ilk Avrupa şampiyonluğunu yaşadı. Olympiakos, Konferans Ligi çeyrek finalinde temsilcimiz Fenerbahçe'yi penaltı vuruşlarının ardından elemişti. Öte yandan Fiorentina, UEFA Konferans Ligi'nde çıktığı ikinci final maçında da sahadan yenilgiyle ayrılmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN