Manchester City'nin yıldızı Rodri'den müthiş performans

Manchester City'nin yıldızı Rodri'den müthiş performans

Pep Guardiola'nın vazgeçilmezlerinden olan Rodri, Manchester City ve İspanya Milli Takımı formaları altında akılalmaz bir istatistiğe imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilen Pep Guardiola'nın takımındaki en dokunulmaz isim şüphesiz Rodri. İspanyol orta saha, Guardiola'nın bu güvenini boşa çıkarmamak adına inanılmaz bir performansın altına imza atıyor.

rodri-manchester-city-2023-24-1694777120-116714.jpg

Rodri, son 364 günde Manchester City ve İspanya Milli Takımı adına çıktığı hiçbir resmi maçı kaybetmedi. Yıldız orta saha, son olarak Şubat 2023'te oynanan Tottenham Hotspur karşılaşmasında takımıyla sahadan yenik ayrılmıştı. Rodri, geçtiğimiz haftalarda Premier Lİg rekorunu da kırmıştı. Önceki lig rekoru, 58 maç üst üste yenilgi yaşamayan Chelseali futbolcu Ricardo Carvalho'ya aitti.

Bu sezon 37 resmi maçta forma giyen Rodri, 7 gol atarken, 11 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN