Mauro Icardi'den gol krallığı yorumu

Mauro Icardi'den gol krallığı yorumu

Galatsaray, Trendyol Süper Lig'in 32. hafta maçında deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmada fileleri sarsan Mauro Icardi, gol krallığı yarışında Edin Dzeko'yu yakaladı. Arjantinli yıldız, maç sonunda Dzeko ile arasındaki yarış hakkında yorumlarda bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın kapanış maçında Alanyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. İlk yarısı 0-0 biten maçta Galatasaray, Alanyaspor'u deplasmanda Barış Alper Yılmaz (2), Hakim Ziyech ve Mauro Icardi'nin attığı gollerle 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Mücadelede fileleri sarsan Icardi, gol krallığı yarışında Fenerbahçeli Edin Dzeko'yu yakaladı.

Resim

Bu sezon 19. gol sevincini yaşayan Mauro Icardi, maç sonunda yaptığı açıklamada 'En iyi sezonlarımdan bir tanesi ama yüzde yüzde değilim sezon boyunca. Elimden geldiğince takım için orada olmaya çalıştım. Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey ama Galatasaray'ın şampiyon olması öncelik'' ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız, maç hakkında ise ''İlk yarı rahat bir şekilde çıktık ama gol atamadık. Devre arasında konuştuk ve farklı bir mantalite ile çıktık ve golleri atıp kazandık" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN