Melih Demiral AFAD'ın verilerine isyan etti: 15 milyon insan kaç saattir göçük altında...

Melih Demiral AFAD'ın verilerine isyan etti: 15 milyon insan kaç saattir göçük altında...

Kahramanmaraş'ta 10 ili vuran 7,7 ile 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından alarm verildi. AFAD; deprem bölgesinde 10176 AFAD personeli, 10409 gönüllü ve 4470 Mehmetçik'in görev yaptığını açıkladı. İtalyan ekiplerinden Atalanta'da oynayan milli futbolcu Merih Demiral, AFAD'ın bilgilendirmesinin ardından küplere bindi.

Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. AFAD'ın verilerine göre, depremin merkez üssü Pazarcık ilçesi olarak açıklanırken sarsıntının yerin 7 km altında gerçekleştiği bildirildi. Adana, Kilis, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman'da binalar yıkılırken, bölgede en büyüğü 6,6 olmak üzere çok sayıda artçı deprem meydana geldi.

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken bu kez Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 13.14'te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD; depremle ilgili çalışmaların sürdüğünü açıklarken, yardıma koşan ekiplerin sayısını da paylaştı.

AFAD'dan yapılan bilgilendirmede, "Bölgede 10176 AFAD personeli, 10409 gönüllü ve 4470 Mehmetçik görev yapmakta." ifadeleri yer aldı.

'İNSANLARIMIZ KAÇ SAATTİR GÖÇÜK ALTINDA'

İtalya Ligi Serie A takımlarından Atalanta'da forma terleten Merih Demiral, AFAD'ın geçtiği bilgilendirmenin ardından aTwitter'dan adeta isyan etti.

Demiral; AFAD'ın bilgilendirmesini paylaşan sayfanın gönderisine yaptığı yorumda, "Yetersiz! Bölge nüfusu yaklaşık 15 milyon. İnsanlarımız kaç saattir göçük altında yardım bekliyor!!!!" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcunun bu paylaşımı, kısa süre içerisinde en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN