Mesut Özil, Ozan Tufan ve Luiz Gustavo'yu tek başına takımdan göndermişti! 25 yaşındaki orta sahaya 20 milyon euro

Mesut Özil, Ozan Tufan ve Luiz Gustavo'yu tek başına takımdan göndermişti! 25 yaşındaki orta sahaya 20 milyon euro

Jorge Jesus döneminde Ozan Tufan, Luiz Gustavo ve Mesut Özil'i takımdan gönderip 25 yaşındaki orta sahayı kadroda tutan Fenerbahçe'ye Alman devi Bayer Leverkusen'den 20 milyon euro'luk teklif geliyor...

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı takip eden, Süper Kupa ve UEFA Konferans Ligi kupalarına talip olan Fenerbahçe'de transfer edilecek oyunculardan çok resmi teklif alan yıldızlar için Avrupa devleriyle görüşmeler başladı...

İSMAİL YÜKSEK İÇİN LEVERKUSEN DEVREDE

Bu doğrultuda Alman devi Fenerbahçeli yıldız için önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek ve transfer görüşmeleri başlayacak. Transfer için konuşulan bonservis bedeli de ortaya çıktı.

FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 Nisan'da olağanüstü kongre gerçekleştirecek. Bu kongrede güncel konuların ele alınması beklenirken ligden çekilme konusu da üyelere sorulacak. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 9 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongre sonrasında Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği netlik kazanacak.

FENERBAHÇE BÜTÜN KUPALARA TALİP

Bu sezon önemli isimleri kadrosuna katarak tüm kulvarlarda başarı hedefleyen Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalde Olympiakos ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, Avrupa kupasını müzesine götürmeyi hedefliyor. Fenerbahçe ayrıca 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşacak.

GELECEK VE GİDECEK OYUNCULAR YAVAŞ YAVAŞ NETLEŞİYOR

Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetiminin gelecek sezon görevde olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı ama Fenerbahçe'de gelecek sezonun futboldaki kadro planlaması yapılmaya başlandı. Gelecek ve gidecek oyuncuların resmiyet kazanması bekleniyor.

SADECE FENERBAHÇE'DE DEĞİL MİLLİ TAKIM'DA DA ÇOK İYİ

Son olarak Alman Ligi Bundesliga'da şampiyonluğa koşan Bayer Leverkusen ile ilgili olarak yeni bir bilgi geldi. Takvim'de yer alan habere göre Bayer Leverkusen'li kurmayların Türkiye'nin Macaristan ile Budapeşte'de oynadığı karşılaşmada İsmail Yüksek'i izlediği ortaya çıktı.

ALMANLAR KADIKÖY'E GELİYOR

Alman yetkililerin Fenerbahçe'nin ligde Adana Demirspor ile Kadıköy'de oynayacağı maçta da İsmail Yüksek'i izleyecekleri de gelen haberler arasında. Bayer Leverkusen'in İsmail Yüksek ile yakından ilgilendiği daha önce de Avrupa ve Alman basınında haber olmuştu.

533627.jpg

25 yaşında ve 1.83 boyunda olan İsmail Yüksek bu sezon 35'i ilk 11'de olmak üzere 42 maçta Fenerbahçe formasını giydi ve 3 bin 204 dakika sahada kaldı. Bu maçlarda 1 kez fileleri sarsarken 3 de asist yaptı.

İSMAİL YÜKSEK EN AZ 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile 2027 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapıyı 18-20 milyon Euro'dan açması bekleniyor. Bayer Leverkusen'in nasıl bir teklifle masaya geleceği ise henüz belli değil.

42 MAÇTA GÖREV ALDI

İsmail Yüksek bu sezon tüm kulvarlarda 42 maçta Fenerbahçe formasını giydi. Bunların 35'inde ilk 11'de yer aldı. Adeta istikrar abidesi olan İsmail Yüksek tam 3204 dakikada sahada kaldı.

jorge-jesus-23546.jpg

İsmail Yüksek 2020 yılında Gölcükspor'dan 65 bin euro'ya satın alınmıştı. Geçen sene Mesut Özil, Ozan Tufan ve Luiz Gustavo gibi yıldızları takımdan gönderen Jorge Jesus, İsmail Yüksek'e güvenmiş, milli futbolcuya 32 maçta görev vermişti. Almanya Ligi'nde adım adım şampiyonluğa giden ve daha mağlubiyet yüzü görmeyen Leverkusen 26.hafta itibariyle Bayern Münih'in tam 10 puan önünde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN