Meksika'da yılın sporcusu seçilen Mete Gazoz, Dünya Kupası'nda 3. oldu

Meksika'da yılın sporcusu seçilen Mete Gazoz, Dünya Kupası'nda 3. oldu

Milli okçu Mete Gazoz, Meksika'da 2021 yılının sporcusu seçildi. 2022 Dünya Kupası Finali için Meksika'da bulunan olimpiyat şampiyonu Gazoz'a ’a ödülünü Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener takdim etti. Gazoz, Dünya Kupası Finali'ni 3.'lükle tamamlayarak bronz madalya kazandı.

2022 Dünya Kupası Finali için Meksika'da bulunan olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'a yılın sporcusu ödülü verildi. Gazoz, Dünya Kupası Finali'ni ise 3.'lükle tamamlayabildi.

OYLAMA SONUCU METE GAZOZ 2021 YILININ SPORCUSU SEÇİLDİ

Türkiye Okçuluk Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Dünya Okçuluk Federasyonu 2022 yılı açık hava okçuluk faaliyetlerinin sonuncusu olan ve yıl içerisinde doğrudan katılım hakkı ya da puan ile katılım hakkı kazanan ilk 8 sporcunun yarışacağı Dünya Kupası Finalleri, Meksika'nın Tlaxcala kentinde devam ediyor. Gazeteciler ve Dünya Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda, Mete Gazoz 2021 yılının sporcusu, Yusuf Göktuğ Ergin de yılın antrenörü seçildi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin’e ve Mete Gazoz’a ödüllerini Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener takdim etti.

YARI FİNALDE İSPANYA'DAN GARCİA'YA YENİLDİ

Dünya Kupası Finali'ni Güney Koreli okçu Kim Woo-jin kazanırken, İspanya'dan Miguel Alvarino Garcia ise ikinci sırayı elde etti. Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi çeyrek final maçında yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final müsabakasında İspanya'dan Miguel Alvarino Garcia'ya yenilen Mete Gazoz, üçüncülük müsabakasında Kim Je Deok'u 6-4 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN