Milletler Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

Milletler Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile eşleşti. Çeyrek final maçları 20-21 Haziran tarihlerinde oynanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, FIVB Milletler Ligi (VNL) çeyrek finalindeki rakibi Polonya oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Tayland'ın ev sahipliğinde 20-23 Haziran tarihlerinde Bangkok'ta düzenlenecek FIVB Milletler Ligi Finalleri'nde mücadele edecek Türkiye, çeyrek finalde Polonya ile eşleşti.

1kapak-003.jpg

MİLLİ TAKIM 25 PUANLA 6. SIRADA

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin 3. haftası son maçında Brezilya’ya 3-0 mağlup oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’ndeki 12. maçında Brezilya’ya 14-25, 14-25 ve 19-25’lik setlerle 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla milliler, grupta 8 galibiyet, 4 mağlubiyetle 6. sırada yer aldı.

1kapak-004.jpg

Milli takım, VNL grup aşamasını 25 puanla 6. sırada bitirirken, Polonya ise grubu 30 puanla üçüncü sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

Milletler Ligi'ndeki diğer çeyrek final eşleşmeleri şöyle:

Brezilya-Tayland

Çin-Japonya

İtalya-ABD

Organizasyonda çeyrek final maçları 20-21 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN