Milli halterci Cansu Bektaş Avrupa Şampiyonu

Milli halterci Cansu Bektaş Avrupa Şampiyonu

Milli halterci Cansu Bektaş, Avrupa Şampiyonası'nda kadınlar 45 kiloda, koparmada 75 kilo kaldırarak Türkiye'nin şampiyonadaki ilk altın madalyasını kazandı.

Geçen yıl Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 altın madalya kazanan kadın milli haltercilerden Cansu Bektaş ile Gamze Altun, Duygu Alıcı ve Medine Bilicier, Bulgaristan'daki Avrupa Şampiyonası'ndaki podyumda da tüm madalyaları toplamak istediklerini söylemişti.

yeni-proje-2-005.jpg
Cansu Bektaş

Başkent Sofya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda podyuma çıkan ay-yıldızlı kadın haltercilerden 45 kiloda Cansu Bektaş, koparmada tam 75 kilogram kaldırdı.

yeni-proje-3-003.jpg

Türkiye'nin şampiyonadaki ilk altın madalyasını kazanan Cansu Bektaş'ın zafer anı böyle görüntülendi.

yeni-proje-4-002.jpg

GAMZE ALTUN 5. SIRADA TAMAMLADI

Öte yandan bu sıklette yarışan diğer milli sporcu Gamze Altun ise 65 kiloluk derecesiyle koparma müsabakasını 5. sırada tamamladı.

İspanya'dan Maria Garcia Rincon 72 kiloluk derecesiyle ikinci, Bulgaristan'dan Mey Nguen Nadezlida 69 kiloluk derecesiyle üçüncü sırayı aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN