Milli pentatlet Buğra Ünal, yarı finalde

Milli pentatlet Buğra Ünal, yarı finalde

Uluslararası Modern Pentatlon Birliğinin (UIPM) Mısır'da yeni formatla düzenlediği ilk Dünya Kupası'nda bugün erkekler kategorisi eleme müsabakaları gerçekleştirildi. Türkiye'yi erkekler kategorisinde Buğra Ünal ve Yunus Çalışkan temsil etti. Ünal gösterdiği performansla 25 Mart Cuma günü yapılacak yarı finale kalma başarısı gösterdi.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 21 ülkeden 62 sporcunun katılım gösterdiği Dünya Kupası elemelerinde Türkiye'yi erkekler kategorisinde Buğra Ünal ve Yunus Çalışkan temsil etti.

Yüzme ile başlayarak, eskrim ve laser run etaplarıyla devam eden UIPM Dünya Kupası'nın B Grubu eleme müsabakalarında yarışan Buğra Ünal, bu 3 branşta 1167 puan toplayarak 25 Mart Cuma günü yapılacak yarı finale kalma başarısı gösterdi.

B Grubu'nda mücadele eden Yunus Çalışkan ise yarışmayı 1095 puanla tamamlayarak elemeyi geçemedi.

Dünya Kupası'nın yarın düzenlenecek kadınlar kategorisi yarı final müsabakalarında ise İlke Özyüksel yer alacak. Milli sporcu, 27 Mart Pazar günü 18 sporcunun mücadele edeceği yeni formatlı modern pentatlon finaline kalmak için mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN