Moskova’daki terör saldırısı nedeniyle Rusya-Paraguay maçı iptal

Moskova’daki terör saldırısı nedeniyle Rusya-Paraguay maçı iptal

Rusya Futbol Federasyonu, Moskova’daki terör saldırısının ardından Rusya ile Paraguay arasında oynanacak dostluk maçının iptal edildiğini açıkladı.

Rusya Futbol Federasyonu (RFS), Rusya ile Paraguay arasında Moskova’da yapılması planlanan dostluk maçının, meydana gelen terör saldırısının ardından iptal edildiğini duyurdu.

yeni-proje-5-002

Yapılan açıklamada, dün akşam konser salonuna düzenlenen ve 115’den fazla kişinin ölümüne sebep olan silahlı saldırının ardından, Moskova’da yapılması planlanan Rusya-Paraguay dostluk maçının yapılmayacağı öne sürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN