Okan Buruk canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Bunun altını çiziyorum...'

Okan Buruk canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı! 'Bunun altını çiziyorum...'

Süper Lig'de 24. zaferine ulaşan Galatasaray'da Okan Buruk, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın açıklamalarına canlı yayında yanıt verdi.

Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor'u 1-3 mağlup eden Galatasaray, 102 puana ulaşarak ligdeki 24. zaferine ulaştı. Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk, maçın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ı hedef aldı.

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal'ın İstanbulspor maçı öncesindeki "Taraftarımızı da mutlu etmek için iyi mücadele etmemiz gerekiyor. İyi futbol oynayarak sezonu bitirmek istiyoruz. Rams Park'tan, Trabzon'dan nasıl çıktığımızı Tüm Türkiye'ye gösterdik. Gerçek şampiyonun kim olduğunun farkındalar" açıklamasına yanıt veren Buruk, 5. yıldızı hedeflediklerini açıkladı.

Buruk açıklamasında "Hedefimiz gerçek 5. yıldız! Bunun altını çiziyorum. Biz de her şeyin gerçeği var! Şampiyonluğun da gerçeği var! Yıldızın da gerçeği var" diye konuştu. Buruk'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN