Paul Pogba'ya eşi benzeri görülmemiş ceza

Paul Pogba'ya eşi benzeri görülmemiş ceza

Fransa futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden olan Paul Pogba, aldığı ceza nedeniyle kariyerinin sonuna geldi. Yıldız orta saha, doping kullandığı gerekçesiyle çok ağır bir cezaya çarptırıldı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fransa futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden olan ve Fransa Milli Takımı ile 2018 yılında Dünya Kupası zaferi yaşayan Paul Pogba'nın kariyeri bitme noktasına geldi. Sezon başında Manchester United'dan Juventus'a bedelsiz olarak transfer olan Pogba, futbolculuk yaşantısının devamında bir daha yeşil sahaya ayak basamayabilir.

GOAL İtalya'nın haberine göre; doping testi pozitif çıkan İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba'ya 4 yıl futboldan men cezası verildi. Pogba’nın, 2023-2024 İtalya Serie A’nın ilk haftasında Udinese maçının ardından girdiği test pozitif çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN